ga naar startpagina

Opening Sportseizoen 2016| 17 april 12.00-16.00 uur| Sportplaza Zuiderpark

Thuis op straat organiseert elk jaar aan het begin van het seizoen de opening van het sportseizoen op de Sportplaza Zuiderpark. Dat doen we voor alle sporters en in sport geïnteresseerden van Rotterdam (zuid).We doen dit met een aantrekkelijk programma van sport, fun en show.Dit jaar vind dit evenement plaats op 17 april van 12.00-16.00 uur op de Sportplaza Zuiderpark aan de Oldegaarde 21 .Het programma wordtverzorgd door allerlei verenigingen en organisaties die een aanbod op dit gebied hebben. En natuurlijk presenteren we ook onze eigen clubsen evenementen.Wij presenteren ons deze dag aan iedereen die eens een (andere) sport wil uitproberen of gewoon zin heeft in een leuke of sportieve dag.

Het aanbod bestaat uit workshops, clinics, shows, demonstraties en demowedstrijden.
Op deze dag zijn er de volgende sporten te doen:Hockey, Basketball, Padel, Cheerleading, Korfbal , American Football, Atletiek ,Judo, Yoga, Honkbal, volleybal, personal coaching, Handbal, Tennis, booth camp, dans en frisbeesport.
De aanbieders van deze sporten zijn: Tempo ?34 ,RZ Basketball, 010 cheerleaders, DOCK, OZC Korfbal, 010 Trojans, Rotterdam Atletiek, S.V. Hagendoorn, Samadhi ,Portland Poema?s, Volley Zuid, Efficient steps, RHV Snelwiek, Deuce Again, BZC Zuiderpark, Course Disc Golf en de SKVR.
Op het gebied van Fun, kan je je deze dag uitleven op de slingerbal, stormbaan en aquabubbles. Echt bijzonder zijn de workshops op het gebied van Slacklinen (lopen en kunstjes doen op een dun koord)en de workshop jongleren.

Tussen 14.00 en 15. 00 uur zal er een Show op het podium zijn. We zullen hier in actie zien de 010: Cheerleaders, jongleur Marco Binisimo, Judo demo van SV Haagendoorn ,de Course freestyle frisbee show en de dansgroepen van de SKVR.

De Multi clubs die je komend jaar op de Sportplaza kunt verwachten zijn: Fc Sportplaza (voetbal), Tennis club, Aangepast tennis club SGTA, Fitclub, Frisbeeclub, Skate club, AIREA Freerunclub, Street Hockey Summerschool, RZ Basketball Summerschool en Yoga.Al deze clubs zijn deze dag aanwezig en je kunt je deze dag opgeven voor deze clubs.

Tenslotte hebben we deze dag natuurlijk ook aan gedacht om een leuk terrasje te maken.
Iedereen die deze dag minimaal 4 sporten heft gedaan kan zelfs eengratis smoothie ophalen bij de Horeca tent.

Kortom heel veel sportief plezier op een dag, wat eigenlijk niemandmag missen mag.

Meer informatie over dit evenement is te verkrijgen via 010-2238714

<<terug naar nieuws