ga naar startpagina

TOS krijgt donatie van Hilton

In het kader van Travel with Purpose heeft Hilton Rotterdam een donatie gedaan aan stichting Thuis op Straat Rotterdam. De cheque van 3.500 euro werd overhandigd door General Manager Karin van den Berg en leden van het Blue Energy team van Hilton Rotterdam.

De General Manager lichtte toe: “Hilton heeft wereldwijd het programma Travel with Purpose opgezet. Een van de doelen is het creëren van kansen voor jonge mensen en het verbeteren van de economische situatie. De stichting Thuis Op Straat zet zich daar voor in, en daarom hebben wij er voor gekozen om een donatie te doen aan deze stichting.”
Een ander deel van de donatie komt van de medewerkers van Hilton Rotterdam. Zij staan in het kader van ‘Hilton in the community’ geld af van de verkoopopbrengst van de Hilton-badeendjes. Via een van de Hilton-medewerkers kwam Thuis Op Straat in beeld; haar kinderen spelen al jaren bij TOS.

Thuis Op Straat zal de donatie voor verschillende projecten inzetten: het Kinderrechtenfestival op 20 november 2018, een mini-vakantie voor tienermoeders en het nieuwste TOS-project ‘Headis’. Dit is een soort tafeltennissen met het hoofd dat onder andere al te doen is op Sportplaza Zuiderpark en in de toekomst bij steeds meer TOS-praktijken in Rotterdam.

<<terug naar nieuws