TOS-nieuws | nr. 8
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
Door het organiseren van activiteiten, het geven van aandacht en het aanspreken van de jeugd werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Team Sportplaza Zuiderpark gaat naar Barcelona

Dankzij uitstekend teamwork won voetbalteam Sportplaza Zuiderpark het nationale kampioenschap van de Danone Nations Cup 2019. In oktober gaat het team naar Barcelona voor het internationale kampioenschap.

Lees verder
Personeel

Per 1 mei 2019 zijn alle medewerkers van werkgever veranderd. Tot die datum stond het personeel op de payroll bij het Werkgeversinstituut (WGI) en was gedetacheerd bij TOS. Vanwege stijgende kosten is besloten tot deze wijziging. De medewerkers hebben al hun rechten behouden. Met taart is gevierd dat alle medewerkers nu direct in dienst zijn bij Stichting Thuis Op Straat Rotterdam.

Nieuwe medewerkers

In dienst per 1 april 2019: Pauline Hunia (financieel-administratief medewerker) en Bilal Aklyyi (medewerker TOS Charlois).

 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Zomeractiviteiten TOS-HIS

TOS in het gebied Hillegersberg-Schiebroek (HIS) heeft komende zomervakantie bijzondere activiteiten, zoals een huttendorp, overnachten op Woudestein, een zeilkamp in Friesland en mini-vakantie vieren op het ss Rotterdam.

Lees verder
JongerenBijdrageRegeling 1e helft 2019

In het eerste halfjaar van 2019 heeft de JongerenBijdrageRegeling (JBR) 26 aanvragen gekregen. Hiervan zijn 18 projecten gehonoreerd, waaronder Club Talks en Do Good with Food.

Lees verder
Vacatures

Thuis Op Straat zoekt voor verschillende gebieden TOS-medewerkers, voor 12 of 24 uur per week.
Solliciteren kan tot 1 juli 2019.

Lees verder
Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden