TOS-nieuws | nr. 7
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is in Rotterdam actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord.
Door het organiseren van activiteiten, het geven van aandacht en het aanspreken van de jeugd werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Heropening Zonnetje

Met oud en nieuw is het speelgoeduitleenpunt aan het Amelandseplein volledig uitgebrand. Dankzij een inzamelingsactie van speelgoed en grote medewerking van de gemeente is het nieuwe Zonnetje op 27 februari geopend door wethouder Grauss.

Jaarverslag 2018

In het jaarverslag staan op hoofdlijnen de activiteiten van TOS in 2018. Van de totale organisatie en van alle gebieden en de JongerenBijdrageRegeling worden de belangrijkste gebeurtenissen benoemd.

Lees verder
 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Organisatie

Uit dienst: Mustapha Nhari - TOS-medewerker in het gebied Noord (31 december 2018), Heger van Giesen - financieel-administratief medewerker op het hoofdkantoor van TOS (28 februari 2019), Kaj Dijkhuizen - TOS-baas Sportplaza Zuiderpark (31 maart 2019).
In dienst: Wilson Mendes - TOS-medewerker Noord (1 maart 2019), Pauline Hunia - financieel-administratief medewerker (1 april 2019).

Caroline van der Elst is toegetreden tot de raad van toezicht van Thuis Op Straat (11 februari 2019).

Sportseizoensopening

De opening van het sportseizoen in Sportplaza Zuiderpark vindt plaats op zondag 12 mei 2019 van 12.00 - 16.00 uur. Die middag is er een programma vol fun en sport. De bezoekers kunnen kennismaken met allerlei sporten.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden