TOS-nieuws | nr. 5
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord. TOS werkt aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten. Dat doet TOS door middel van het organiseren van activiteiten, het geven van aandacht en het aanspreken van de jeugd.

Lees verder
Zuiderpark Avonturen Point

Steeds meer bewoners van Rotterdam Zuid weten het Zuiderpark Avonturen Point (ZAP) te vinden. Zeker afgelopen zomer toen veel mensen naar het park en het water trokken.

Lees verder
Personeel

Uit dienst per 1 augustus 2018: Bjorn de Bies; per 1 september: Peter van Gelderen (foto) en Christa Zwaanenburg. Nieuwe TOS-medewerkers per 1 juli: Mohammed Mounir (Charlois); per 1 september: Esther van Herwijnen (Delfshaven), Jesse van Dijk (Hillegersberg-Schiebroek) en Maritza Lopes Duarte Amarante (Kralingen-Crooswijk); per 1 oktober: Jersly Hernandez (Delfshaven) en Freddy Dos Santos Soares (Hillegersberg-Schiebroek).
Per 1 september 2018 is Patricia van Veen TOS-baas van Hillegersberg-Schiebroek en Atilla Nazligul van Centrum, Kralingen-Crooswijk en Noord.

TOS-directie

Na het vertrek van Peter van Gelderen als algemeen directeur, bestaat de directie van de stichting Thuis Op Straat Rotterdam niet meer uit vier maar uit drie personen.

Lees verder
 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder op 'lees verder' om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
Sport op Maat

Drie scholen voor voortgezet speciaal onderwijs hadden 7 september de Sport op Maat introductiedag. Op het Sportplaza Zuiderpark maakten 100 leerlingen kennis met 'nieuwe' sporten die TOS op maat aanbood. Dankzij het funpark en de clinics tennis, boogschieten, freerunnen, breakdance, streetdance en handbal was het een fantastische dag!

NK Stoepranden

TOS heeft samen met BuurtLAB en Jantje Beton het NK Stoepranden 2018 georganiseerd. In het stadion van Excelsior streden 16 september zo'n 750 deelnemers om de titel in zes leeftijdscategorie├źn. De jongste deelnemer was 4 jaar, de oudste 92.

Lees verder
Echt Rotterdams Erfgoed

In het boek 'Echt Rotterdams Erfgoed, deel 1; 55 doorzetters, aanpakkers en verbinders' zijn de eerste onderdelen van de collectie Echt Rotterdams Erfgoed (ERE) opgenomen, waaronder Thuis Op Straat.
Het boek is vanaf 29 september 2018 verkrijgbaar in Museum Rotterdam.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden