TOS-nieuws | nr. 3
Thuis Op Straat

Thuis Op Straat (TOS) is actief in de gebieden Centrum, Charlois, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Noord. Door het organiseren van activiteiten, het geven van aandacht en het aanspreken van de jeugd werkt TOS aan een gemoedelijker en veiliger klimaat op pleinen en straten.

Lees verder
Couleur locale Delfshaven

TOS heeft subsidies ontvangen voor de uitvoering van activiteiten in Delfshaven in het kader van ‘couleur locale’. Aanvullend op de welzijnsopdracht voert TOS Delfshaven activiteiten uit gericht op het vergroten van de samen-/zelfredzaamheid, opvoedomgeving voor kinderen en jongeren, en het creëren van een kansrijke, veilige buurt.

Lees verder
TOS in Schiebroek-zuid

Sinds 1 januari 2018 is TOS voor het eerst actief in gebied Hillegersberg-Schiebroek en biedt sport en spel aan op pleinen, vooral in Schiebroek-zuid.
Daarnaast ondersteunt TOS bij activiteiten van andere partijen, zoals de Lekker Fit!-week (met schoonmaakactie) bij de Stephanusschool.

Lees verder
Jongerenbijbanen bij Witte de With

Kunstinstelling Witte de With heeft in TOS een maatschappelijke partner gevonden. Jongeren kregen een bijbaan ‘in de kunst’ bij het Center for Contemporary Art.

Lees verder
 
Nieuwsbrief online

Wanneer de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hieronder om de nieuwsbrief online te bekijken.

Lees verder
In / uit dienst

Per 1 mei 2018 is Bilal Zoulali in dienst bij TOS. Hij werkte in zijn jeugd al bij TOS met een zakgeld- en jongerenbijbaan en is nu terug als buurtsportcoach Delfshaven.
Per 1 september 2018 gaat directeur en gebiedsondernemer Peter van Gelderen (foto) met vervroegd pensioen. De Raad van Toezicht van TOS zal samen met de overige gebiedsondernemers zorgen voor een goede opvolging.

JBR in derde ronde

De Jongeren Bijdrage Regeling (JBR) zit alweer in aanvraagronde 3 (sluitingsdatum 6 juni 2018). In de eerste twee ronden dienden jongeren 26 aanvragen in.

Lees verder
Opening Sportseizoen Sportplaza

Bij de start van het sportseizoen van Sportplaza Zuiderpark op 22 april jl. hebben zo’n 750 bezoekers kennis gemaakt met de diverse sporten waaraan men in het Zuiderpark mee kan doen.
Ook waren er allerlei fun-activiteiten. Vooral de Beach-Bungy, Rodeo stier en de Base Jump Jungle vielen goed in de smaak bij het publiek.

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden