TOS-nieuws | nummer 2
Werken op de pleinen

In het Centrum hanteert pleincoach Atilla Nazligul een vaste methode om zijn stagiairs en bonusjongeren te leren om op het plein niet zomaar iets te doen. Hij maakt hierbij gebruik van het TOS-logboek.

Lees verder
Jongeren aan de slag

Na enkele jaren van afwezigheid is TOS terug in Kralingen-Crooswijk. TOS gaat daar per jaar 40 jongeren werven die met een bijbaan aan het werk gaan in en voor het gebied.

Lees verder
De sportclubs van Sportplaza Zuiderpark

Op Sportplaza Zuiderpark kan iedereen vrij sporten, maar ook sporten in georganiseerd verband is mogelijk. Er zijn diverse sportclubs om samen wekelijks te sporten.

Lees verder
In / uit dienst

Per 1 januari 2018 uit dienst: Mohamed el Koubai (Feijenoord) en Piet Looijen (Feijenoord).
Per 1 maart 2018 uit dienst: Evandro Freire (Delfshaven), Clyde Pinas (Delfshaven) en Marja van Duffelen (Feijenoord).
Per 1 maart 2018 terug van een jaar verlof: Christa Zwaanenburg (Kralingen-Crooswijk). Welkom terug Christa!

 
Jaarverslag 2017

Het jaarverslag 2017 is verschenen. Betrokkenen kijken terug op het jaar in hun gebied. Met ook een kleine vooruitblik op 2018.

Lees verder
Vacature buurtsportcoach

Onder de noemer ‘Heel Delfshaven Sport’ werken TOS en sportverenigingen samen om de sportparticipatie in Delfshaven te vergroten. TOS zoekt hiervoor een buurtsportcoach voor 32 uur per week. Solliciteren kan nog tot 1 maart 2018.

Lees verder
Opening sportseizoen Sportplaza

Zondag 22 april van 12.00 tot 16.00 uur is er aan de Oldegaarde 21 een programma vol sport en fun. Daarmee opent Sportplaza Zuiderpark het sportseizoen 2018.
Met activiteiten voor kinderen, demonstraties en clinics. Voetbal, tennis, basketbal, American football, dance, freerunnen en nog veel meer!

Relaties van TOS ontvangen periodiek TOS-nieuws, een uitgave van Thuis Op Straat, Slinge 250, 3085 EX Rotterdam,
T 010 4103035, E info@thuisopstraat.nl W www.thuisopstraat.nl
aanmelden | afmelden