ga naar startpagina

Zomeractiviteiten TOS Hillegersberg-Schiebroek

TOS Hillegersberg-Schieroek heeft deze zomer weer bijzondere vakantieactiviteiten, want…
niemand terug de klas in zonder vakantieherinnering.

In samenwerking met Natuurtalent wordt er een huttendorp gebouwd. Jongens gaan een nachtje slapen in het voetbalstadion van Excelsior. Ook gaan jongens zeilen in Friesland. TOS-medewerkers Jesse en Freddy gaan, samen met 10 jongens uit Schiebroek en 110-morgen, het avontuur aan.
Het zeilkamp is een leuke en leerzame activiteit die ‘meegenomen’ is uit het gebied Feijenoord. Daar zijn TOS-collega’s diverse keren met jongeren uit de wijk op zeilkamp geweest.
Een fanTOStische week in de natuur, zonder telefoons, tablets en spelcomputers. De jongens leren niet alleen zeilen, maar leren ook zichzelf en elkaar echt kennen.

Voor het zevende jaar op rij is TOS deze zomer te gast op het ss Rotterdam. Dit jaar in de laatste week van de zomervakantie met een mix tussen jong en oud. Het gezelschap is een groep van twintig senioren en twintig kinderen. Samen worden er allerlei leuke workshops gevolgd, samen wordt het schip ontdekt, samen wordt er gegeten en samen wordt er heel veel plezier gemaakt. Een unieke vakantieherinnering voor jong en oud. De senioren gaan aan het einde van de dag weer naar huis. De kinderen plakken er na een heerlijk nachtje slapen in de eigen hotelkamer nog een extra dag vol plezier aan vast.