Team Taxuskooi (Kralingen) in de finale van de Danone Nations Cup

vrijdag 3 juni 2011
string(152) "Smarty error: [in evaluated template line 5]: syntax error: unrecognized tag: A00F60C0-5787-45E6-88A0-CD8376A66572 (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(117) "Smarty error: [in evaluated template line 5]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Jonge talentvolle voetballertjes op weg naar Bernabéu

Angelo Limon, TOS-medewerker Kralingen, heeft met vier teams deelgenomen aan de Danone Nations Cup. Team Taxuskooi uit Kralingen (foto) heeft de Rotterdamse finale gewonnen en streed zaterdag 4 juni tegen een aantal landelijke teams in het Excelsiorstadion. Op deze mooie zonnige dag, in het teken van fair play, won het team uit Haarlem de hoofdprijs.

Webberichten Richard Krajicek Foundation

Vooraankondiging finale 4 juni
Honderden talentvolle kinderen van 10 tot 12 jaar strijden zaterdag 4 juni a.s. in het Excelsior Stadion te Rotterdam in de nationale finale om de Danone Nations Cup. Aan het nationaal kampioenschap gingen tien regiofinales vooraf in de regio’s Leiden, Den Haag, Amsterdam, Almelo, Haarlem, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk en Bergen op Zoom. Het team dat zaterdag a.s. wint, mag Nederland vertegenwoordigen in het Santiago Bernabéu Stadion in Madrid, op 9 oktober 2011.

Met de Danone Nations Cup wordt kinderen, ook die geen lid zijn van een voetbalvereniging, een kans geboden om te schitteren op een internationaal voetbalplatform. Sinds 2000 organiseert de Danone Groep jaarlijks de Danone Nations Cup. Jaarlijks nemen wereldwijd 2,5 miljoen kinderen uit veertig landen over de hele wereld deel aan dit evenement. De uiteindelijke winnaar zal een reis naar Madrid winnen en daar in het grote stadion mogen voetballen.

Finale 4 juni
"Jonge voetballers uit Haarlem naar finale Danone Nations Cup in Madrid." (foto)

Klik op de afbeeldingen voor de nieuwsberichten over de Danone Nations Cup (o.a. voorrondes Rotterdam en finale) op de site van de Richard Krajicek Foundation.